Crodux je danas službeno postao dio Petrola, pripajanje je završeno

CRODUX je danas službeno postao dio Petrola, pripajanje je završeno.

Preuzimanjem društva Crodux derivati dva d. o. o. grupa Petrol dobila je još 93 benzinska servisa. Uz ukupno 202 prodajna mjesta, tržišni udio grupe Petrol u Hrvatskoj povećat će se s 13 na 23 posto, ističu iz kompanije.

“Uključivanjem Croduxovih prodajnih mjesta u poslovni sustav Petrola uspješno su realizirane sinergije u području nabave i ponude naftnih derivata i partnerstva u energetskoj tranziciji, u području marketinga i u području upravljanja odnosima s kupcima.

Pravno spajanje dvaju društava u jedno olakšava poslovanje u svim aspektima. Spajanjem u jednu pravnu osobu Petrol postaje jedno od najvećih hrvatskih poduzeća. Naprednim prodajnim formatom spajamo najbolje prakse iz obaju poduzeća koja zajedno uvode nove najnaprednije tehnologije pomoću kojih Petrol jamči najbolje korisničke usluge u Hrvatskoj.

Bez obzira na pravno spajanje poduzeća, zadržat ćemo robnu marku Crodux jer želimo iskoristiti njezinu snagu i ugled na hrvatskom tržištu”, ističe Boris Antolovič, direktor Petrola, prenosi Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...