Danas nastavljeni razgovori na temu rebalansa gradskog proračuna, Dukić: “Rebalans je spreman i usklađen sa svim prijedlozima.”

Danas su u Maloj vijećnici nastavljeni razgovori na temu izrade novog gradskog proračuna za 2023. godinu. Na sastanku su sudjelovali predsjednik kluba vijećnika SDP-a Danijel Radeta i uz njega Nino Mrčela,  predsjednik kluba HDZ-a  Dado Burčul te vijećnik Domovinskog pokreta Damir Biloglav, uz gradonačelnika Dukića i zamjenika Babića s resornim pročelnicima.

Na sastanku prošlog tjedna sudionici su iznijeli prijedloge za novi proračun te su ih službe Gradske uprave uvrstili u pripremu proračunskih materijala. Do danas su i obrađeni svi pristigli prijedlozi te su u cijelosti u novi prijedlog proračuna uvršteni oni za koje se založio vijećnik DP Damir Biloglav.

– Usuglašena je i većina prijedloga SDP-a dok je za ostale dogovoren novi sastanak idući tjedan na kojemu će se definirati tehnički detalji potrebni za njihovu provedbu. Svi pristigli prijedlozi su realni, za neke je još potrebno utvrditi detaljne kriterije i uvjete. Vjerujem kako ćemo i to usuglasiti idući tjedan, kazao je gradonačelnik.

Podsjetimo, na prethodnim sastancima razgovaralo se o skorom rebalansu ovogodišnjeg proračuna, a nakon kojih je gradonačelnik Dukić najavio kako je rebalans spreman i usklađen sa svim predstavljenim prijedlozima i donesenim zaključcima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...