DIJELIMO 8 ULAZNICA Vodimo vas na Zadarsku noć na koncert Mladena Grdovića

Legenda dalmatinske pjesme Mladen Grdović nastupa na Noći zadarskih studenata u zagrebačkom klubu The Best u subotu, 26. studenog od 22.30 sati. Upravo je Mladen bio taj koji je u ovom klubu nastupio među prvima kada je otvoren. Sada s nestrpljenjem čeka nastup za koji kaže da će biti neponovljiv, na kojem će pjevati svoje najveće hitove, ali i one stare zadarske. Sam klub The Best ove godine slavi više od  30 godina vrhunskih provoda.

Mladen se nedavno vratio s nastupa u Kanadi i Sloveniji, a za zagrebački koncert posebno se priprema i očekuje ga s velikim nestrpljenjem. Tradicionalna Noć održava se u organizaciji Kluba zadarskih studenata u Zagrebu. Godinama ovo slovi kao najbolji tulum svih studenata i uvijek se traži ulaznica više. Nastup najveće zadarske glazbene legende sigurno će svima ostati dugo u lijepom sjećanju.

Klub zadarskih studenata je jedan od najdugovječnijih klubova studenata u Hrvatskoj te ima tradiciju dugu 27 godina. Od 1996. godine Klub zadarskih studenata organizira svoje događaje u Zadarskom klubu na Britancu. Kroz svoju bogatu povijest KZS je organizirao mnoštvo događaja humanitarne, kulturne i zabavne prirode. Kroz klub je prošlo desetak generacija.

Antena Zadar daruje vas s 8 ulaznica, odnosno 4×2 ulaznice. Sve što morate uraditi je na našoj Facebook stranici ispod članka označiti koga vodite i podijeliti objavu. Sretno svima!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...