Diler iz Poljske u istražnom zatvoru u Zadru, uhvaćen s čak 644 tablete MDMA

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je 25. listopada 2022., nakon provedene istrage, podiglo optužnicu protiv državljanina Republike Poljske (1976.) zbog počinjenog kaznenog djela protiv zdravlja ljudi neovlaštenom proizvodnjom i prometom drogama.

“U optužnici se okrivljenom 46-godišnjaku stavlja na teret da je 16. kolovoza 2022. u Novalji, protivno čl. 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, radi daljnje prodaje i ostvarivanja nepripadne imovinske koristi, u osobnom automobilu držao drogu marihuanu (ukupno 99,61 gram) upakiranu u više paketića te 644 tableta droge MDMA, a koja se nalazi na Popisu opojnih droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti opojna droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu opojnih droga”, stoji u optužnici.

U optužnici je predloženo da se okrivljeniku produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...