Fain iz Londona: “Boljka nam je nedostatak aviolinija kroz cijelu godinu”

U Londonu je završio jedan od najvećih svjetskih sajmova na kojemu se predstavlja više od tri tisuće izlagača iz stotinjak zemalja.

Velika su očekivanja od britanskih turista u Hrvatskoj i za iduću sezonu.

U konačnici vidim da je porastao interes za Hrvatskom, da se traži veći broj kapaciteta, povećava se broj letova i to sigurno veseli, a naravno uvijek se vraćamo na cijene i da nas pitaju što će biti s cijenama. Da su cijene puno rasle i uvijek se vraćamo na onu priču vrijednost za novac i to je ono što će se tražiti i u 2023., ali i u budućnosti, kazao je Tomislav Fain, predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija.

Ono što nam je uvijek bila boljka i što bi htjeli da te aviolinije lete na više zračnih luka kroz cijelu godinu. To bi sigurno doprinijelo razvoju destinacija zimskog turizma, proširenju sezone, popunjenju smještajnih kapaciteta, restorana i ostaloga u zimskim danima, rekao je za Dnevnik Nove TV Fain.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...