HAK upozorava: kolnici mokri i skliski, na Jadranskoj magistrali mogući odroni, promjene i u redu plovidbe

Prometna nesreća na autocesti A3 na 56+000 km između naplatne postaje ZAGREB – ISTOK i čvora IVANIĆ GRAD u smjeru Lipovca. Promet se vodi po dvije prometne trake uz ograničenje brzine 80 km/h zbog magle.

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorena je autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica. Obilazak za ostale skupine vozila je državnom cestom DC3.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je još za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Duž Jadranske magistrale i na cestama u gorju mogući su odroni. Ponegdje ima i magle. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama i održavaju sigurnosni razmak između vozila.

U prekidu je katamaranska linija Ubli-Korčula-Dubrovnik. Trajekt na liniji Gaženica- Ist – Olib – Silba – Premuda – Mali Lošinj na povratnom putovanju iz Malog Lošinja danas će ploviti po rasporedu od petka. 17.studenog katamaran na liniji 9308 Mali Lošinj-Ilovik-Susak-Unije-Martinšćica-Cres-Rijeka pristat će u luku Unije u putovanju iz luke Rijeka u 14:30 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...