Još bogatiji sadržaj “Zimskog parka”; Na Višnjik stiže ledeni tobogan dug 30 metara!

Ušli smo u mjesec studeni i pravo je vrijeme za uživanje u zimskim radostima!

Ledena čarolija i ove godine stiže na Višnjik.

Od 24. studenog do 15. siječnja Športski centar postaje “Zimski park”.

Ova prigodna blagdanska manifestacija za najmlađe lani je privukla čak 50 tisuća posjetitelja te postala prepoznatljiv blagdanski sadržaj u gradu.

S još bogatijim programom i zabavnim sadržajima za djecu i mlade te s puno više leda, Višnjik će ovog adventa postati nezaobilazna adresa.

Za sve ljubitelje klizanja postavlja se atraktivno klizalište koje će se sa svojim stazama prostirati na čak 900 metara četvornih.

Dolazi nam i u našem gradu nikad viđeni ledeni tobogan koji će biti smješten na površini od 120 metara četvornih, dužine 30 metara!

U ponudi ostaje svima dobro znan i privlačan lunapark na površini od čak 5000 četvornih metara, adventske kućice s blagdanskom ugostiteljskom ponudom i prostorom za dječje zabavno-edukativne sadržaje.

Hvalevrijedno, osiguran je prostor za djelovanje humanitarnih organizacija. Svoje sudjelovanje potvrdilo je preko trideset zadarskih udruga, ustanova, škola i vrtića koji će prirediti šezdesetak različitih sadržaja i nastupa. Svi oni obogatit će ovogodišnju zimsku bajku na Višnjiku.

 

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...