Još stigneš! Produljuje se rok za ispunjavanje ankete “Koliko je tebi Zadar zelen?”

Produljuje se rok za ispunjavanje anketnog upitnika “Koliko je tebi Zadar zelen?” do četvrtka, 17. studenoga 2022.!

Cilj je ankete dobiti uvid u razmišljanja i potrebe što većeg broja građana koji se svakodnevno susreću s različitim izazovima u gradu Zadru, posebice po pitanju prostornog uređenja i promjenama u prostoru koje donosi ubrzana urbanizacija te upravljanja gradskim zelenilom i krajobrazom.

Anketa je namijenjena svim zainteresiranim građankama i građanima grada Zadra. Sudjelovanje  je dobrovoljno te u bilo kojem trenutku možete odustati od ispunjavanja ankete. Istraživanje je u potpunosti anonimno, a online anketni upitnik je dostupan na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/BPibqN2HKZGaynoN9.

Podsjećamo, lokalnu kampanju „Stablo i čovjek“ udruga „Eko-Zadar” provodi kao partner na projektu „JEKA! – Jačanje eko-aktivizma za hitnu klimatsku akciju“. Sadnja drveća, izrada murala i brošura te zagovaranje ozelenjavanja grada Zadra glavne su aktivnosti kampanje, a cilj joj je potaknuti građane na aktivno sudjelovanje u zaštiti i upravljanju gradskim zelenilom kao i ojačati suradnju s tijelima javne vlasti.

Kampanja je financirana iz Programa Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (kroz financijske mehanizme EGP-a). Projekt JEKA! je podržan sa € 149.850,00 EUR-a financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge ”Eko-Zadar” i ne odražava nužno stavove država donatorica, Upravitelja Fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...