Kongres ugostitelja u organizaciji HOK-a od 27. do 29. studenoga u Dubrovniku

Kakvo je stanje u ugostiteljstvu nakon povećanja ulaznih troškova i cijena energenata, što donose post-COVID trendovi, porezna politika i problem s radnom snagom te kakvo je očekivano stanje sektora u budućnosti – tek su neka od pitanja na koja će pokušati odgovoriti 34. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore, koji će se održati od 27. do 29. studenoga 2022. godine u Dubrovniku (Valamar Lacroma Hotel i Valamar Argosy Hotel).

Domaćin ovogodišnjeg Kongresa je Obrtnička komora Dubrovačko-neretvanske županije, pokrovitelj Ministarstvo turizma i sporta, a partner je Hrvatska turistička zajednica.

Na Kongresu će sudjelovati brojni ugostitelji iz Hrvatske i inozemstva, predstavnici resornih ministarstava, saborski zastupnici, županijski čelnici, predstavnici komorskog sustava te drugi ugledni gosti.

Cilj godišnjeg okupljanja jest iznošenje i zastupanje problematike sektora te predlaganje mogućnosti poboljšanja poslovanja ugostitelja zastupljenih kroz rad Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a.

Kroz panel raspravu s eminentnim stručnjacima razgovarat će se i o budućnosti hrvatske gastronomije, gastronomskoj ponudi i hrvatskim namirnicama te daljnjem razvoju eno-gastro ponude.

Bit će tu i niz edukativnih i tematskih radionica te popratna događanja koja će sudionicima približiti ugostiteljsku i turističku ponudu obrtnika iz cijele zemlje.

Uz stručna izlaganja, ugostitelje očekuje mogućnost sudjelovanja u panel raspravama s najvišim predstavnicima državnih tijela i stručnjacima iz područja ugostiteljstva. Tijekom Kongresa održavat će se komercijalne prezentacije koje mogu biti prilika za razmjenu iskustava među brojnim ugostiteljima iz cijele zemlje, ali i predstavljanje raznih proizvoda i usluga vezanih za ugostiteljstvo.

Organizacijom Kongresa na suvremen i atraktivan način želi se, prije svega, promovirati struka. Na Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika pozvani su ugostitelji, turistički djelatnici, predstavnici institucija, stručnjaci iz područja, ali i ostali zainteresirani.

Detalje oko samog događaja potražite na web stranici Hrvatske obrtničke komore: www.hok.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...