Kruzer MSC Armonia s 1714 putnika sutra će pristati u Gaženicu

Prema rasporedu brod MSC Armonia je trebao pristati u Splitu, ali zbog lošeg vremena došlo je do promjene i sutra će pristati u Zadar Cruise Portu – Putničkoj luci Gaženica. Dolazak je najavljen za 13:00 sati, a odlazak za 20:00 sati.

Prema posljednjim najavama MSC Armonía će pristati sa 1,714 putnika i 748 članova posade. Od  ukupnog broja posade, 4 člana posade su iz Hrvatske, uključujući i drugog kapetana. Gosti će se, prema dostupnim informacijama, većinom zadržati u gradu Zadru, što će barem na jedan dan utjecati na nešto veći broj turista u postsezoni.

Brod MSC Armonía je od travnja do listopada ove godine bio redoviti gost u Zadru, te je do sada u 2022. godini uplovio 7 puta, sa ukupno 9,403 putnika i 4,961 clanom posade.Zanimljivost je da je tijekom ove sezone, brod MSC po prvi puta ponudio mogućnost ukrcavanja i iskrcavanja putnika, odnosno djelomičan početak i kraj krstarenja u Zadru.  Tu mogućnost tijekom ove godine iskoristilo je ukupno oko 400 gostiju, većinom hrvatskih građana, a među kojima je bilo i Zadrana.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...