Kuglači Zadra sutra protiv Plitvica, ali u mislima na Ligu prvaka, Baljak: “Sutra će priliku dobiti i neki mlađi igrači!”

Kuglači Zadra sutra u subotu s početkom u 13 sati na kuglani Mocire, dočekuju momčad Plitvica u susretu 9. kola 1.HL. Zadrani na prvenstvenoj ljestvici zauzimaju treće mjesto s 12 osvojenih bodova, vodeći je Zaprešić s 15, drugoplasirani je splitski Mertojak s 14 bodova.

Kapetan Zadra, 62-godišnji Marijo Baljak, uvjeren je u sutrašnje slavlje protiv Plitvica, ali je i u mislima pred skorašnji nastup u Ligi prvaka.

Plitvice su momčad koja sigurno ispada iz lige, nisu upisali još niti jednu pobjedu, tako da naša pobjeda uopće ne dolazi u pitanje! Zbog toga što igramo s nešto slabijom ekipom, neki igrači će zaigrati za našu drugu momčad Zadar 2, koja igra od 17 sati protiv Trilja, tako da će priliku protiv Plitvica sigurno dobiti i naši mlađi igrači. Niti ja nisam siguran da ću nastupiti za našu prvu momčad, možda čak zaigram za Zadar 2. Iako je je preostalo još dosta utakmica do kraja, Zaprešić je u prednosti i bilo bi veliko iznenađenje ukoliko ne bi osvojili naslov prvaka Hrvatske. Međutim, mi se ne predajemo, dok god se igra izgledi za prvim mjestom postoje. Uskoro nas očekuje i dvoboj osmine finala Lige prvaka protiv češkog Rokycanyja, prvi susret je 26. studenog u Mocirama, uzvrat je na rasporedu 10. prosinca u Češkoj, za kraj je kazao Baljak.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...