Marko Jordan pred subotnji derbi na Stanovima: “Pozivam Tornado, nadjačajte gostujuće navijače!”

U subotu 12. studenog s početkom u 13.30 sati na igralištu Stanovi u super derbiju 13. kola 3.NL-jug sastaju se dva prvoplasirana kluba četvrtog ranga natjecanja, HNK Zadar i Zagora Unešić.

Utakmicu će suditi iskusni 41-godišnji Lukša Klaić iz Konavala, koji je sudio i utakmice najvišeg ranga.

Na ljestvici vodi jedina neporažena momčad prvenstva Zagora Unešić s 30 bodova, ispred HNK Zadra koji ima bod manje.

Inače, Zagora je najučinkovitija momčad lige s 36 postignutih zgoditaka, dok HNK Zadar ima najbolju obranu, primio je 9 golova. U redovima gostiju iz Unešića igra i najbolji strijelac lige, Drago Gabrić koji je postigao 9 pogodaka.

Napadač HNK Zadra Marko Jordan (32), pozvao je i zadarski Tornado da u što većem broju ispune Stanove pred utakmicu polusezone sa Zagorom.

Subotnji dvoboj je utakmica polusezone! Očekuje nas iznimno težak susret, ali mi smo se na to pripremili. Zagora je najkvalitetnija momčad lige, u njihovim redovima igra nekoliko odličnih igrača, primjerice,  vodeći strijelac prvenstva Gabrić, ako njega zatvorimo napravili smo pola posla. Moramo biti koncentrirani svih 90 minuta i posložiti glave, jer samo s takvim pristupom možemo doći do pobjede. Evo, i ja već duže vrijeme nisam zatresao mrežu, nervozan sam zbog toga i glava mi malo pati, ha ha…Nedostaje mi samo da zabijem taj jedan gol, uvjeren sam kako će mi se onda sve otvoriti! Čuo sam da na Stanove u velikom broju dolaze i navijači iz Unešića, pozivam ovim putem i naš Tornado da na Stanove dođu u što većem broju, pa neće valjda gostujući navijači biti glasniji od naših, kazao je Jordan.

U ostalim utakmicama u subotu od 13.30 sati igraju:

Hrvatski vitez Posedarje – Urania Baška Voda
GOŠK Kaštela – Primorac Biograd
Junak Sinj – Uskok Klis
Split – GOŠK Dubrovnik
Zmaj Makarska – Sloga Mravince
Neretva Metković – Kamen Ivanbegovina
U nedjelju od 13.30 sati se sastaju:
Neretvanac Opuzen – Vodice

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...