Milinović o tome što se događalo nakon vijesti o smrti rodilje u Zadru: “Muž nije prijetio, nismo zvali policiju na njega”

Index je kontaktirao Darka Milinovića, koji je bio uključen u slučaj preminule rodilje u Zadru, koja je prije toga rodila u gospićkoj bolnici.

Milinović nije htio komentirati ništa u vezi preminule pacijentice, rekavši da je za to zaduženo ravnateljstvo gospićke bolnice.

No, htio se osvrnuti na medijske napise o tome da ga je rodbina preminule žene napala nakon njene smrti.

“Nisu me direktno napali. Postupke u tim napetim situacijama treba sagledati u kontekstu. Dezinformacija je da je suprug pacijentice bio u bolnici, urlao i prijetio”, rekao je Milinović za Index.

Dodaje da je imao “korektne razgovore s rodbinom”.

“To je, naravno, mučan razgovor, ali su se svi ponašali korektno. Muž nije urlao niti prijetio niti smo zvali policiju na muža. Kasnije je tetak od muža izrekao portiru nešto neprimjereno, ali to nije bilo preda mnom. Za komentiranje slučaja je zaduženo ravnateljstvo”, rekao je.

“Nisam to doživio kao prijetnju, nastojao sam razumjeti čovjeka u toj situaciji, nisam prijavio”, zaključuje Milinović.

Podsjetimo, u Općoj bolnici u Gospiću 22-godišnja trudnica iz Gornjih Vrhovina rodila je u ponedjeljak živo i zdravo dijete, nakon čega je došlo do obilnog krvarenja pa je pala u hemoragični šok te je prevezena u bolnicu u Zadru, gdje je umrla. Obje bolnice kategorički opovrgavaju da su liječnici za to odgovorni.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...