MORH zapošljava 68 najmeštenika. Evo koji su uvjeti i što očekuju

Ministarstvo obrane RH raspisalo je oglas za prijam 68 namještenika u službu u Ministarstvo obrane – Oružane snage RH na neodređeno vrijeme u više gradova na području Hrvatske, priopćeno je iz MORH-a. Oglas je raspisan za radna mjesta namještenika III. vrste, a primaju se u službu u MORH-u uz obvezni probni rad od dva mjeseca, navodi se u priopćenju.

Među 68 namještenika riječ je uz ostalo o radnim mjestima autoelektričar, brodski stolar, mehaničar specijalizirani za naoružanje, brodski elektromehaničar, rukovatelj energetskog sustava, rukovatelj specijalnog vozila, vatrogasac, vodoinstalater te vozači za vozila C i D kategorije.

Više informacija o uvjetima može se pronaći na ovoj internetskoj adresi. Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od osam dana od dana objave oglasa u Narodnim novinama, prenosi Index.

Iz MORH-a ističu da se prijave podnose prioritetno poštom ili neposredno na adresu: Ministarstvo obrane, Uprava za ljudske potencijale, Sektor za razvoj i upravljanje ljudskim potencijalima, Stančićeva 6, 10 000 Zagreb, s naznakom: – Za oglas za prijam namještenika u službu u Ministarstvo obrane – Oružane snage Republike Hrvatske.

– O rezultatima javnog natječaja kandidati/kinje će biti obaviješteni/e objavom rješenja o prijamu u državnu službu izabranog kandidata/kinje na web stranici Ministarstva pravosuđa i uprave.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...