Nakon napada nožem na momka maloljetnica ozlijedila i sebe? Policija: “Dvjema osobama pružena je liječnička pomoć”

Vijest koja je jučer frapirala hrvatsku javnost stiže iz srca Zadra, s Kalelarge, gdje je u petak nešto prije pomoći došlo do brutalnog nasilja među maloljetnicima.

Priča je išla u smjeru da su dvije djevojke sačekale momka u dobi od 17-godina. Sa sobom su imale noževe te je u fizičkom sukobu maloljetnik zadobio teže tjelesne ozljede.

No, novi momenat pojavio se tragom informacije Večernjeg lista koji iz izvora bliskog policiji neslužbeno doznaje da je 17-godišnjakinja nožem ubola 17-godišnjaka, a potom ozlijedila i sebe.

Nazvali smo glasnogovornicu zadarske policije Ivanu Grbin koja nam je ponovila kako ne može iznositi detalje s obzirom na to da akteri događaja nisu punoljetne osobe te se njihov identitet strogo štiti.

Ipak, ono što doznajemo jest da liječnička pomoć nije bila potrebna samo momku, već dvjema osobama, što naslućuje istinitost ovih tvrdnji.

Službeno možemo potvrditi da je u petak u večernjim satima došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba. Dvjema osobama pružena je liječnička pomoć. Nisu u životnoj opasnosti, kratko nam je rečeno.

Mladić je u međuvremenu operiran u Općoj bolnici Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...