Nakon priznanja da dva igrača nisu dobila plaće, Gunjević: “Nadam se da će uskoro biti riješeno, ali na neke stvari ne možemo utjecati.”

Nakon današnje press konferencije na kojoj je trener Danijel Jusup najavio utakmice KK Zadra s Goricom i Budućnosti, a direktor Kluba David Gunjević priznao da dva igrača nisu primila plaću, Gunjević je poslao priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

Radi javnosti, ali i mira uoči nadolazećih utakmica želim se osvrnuti na današnju pressicu trenera Jusupa uoči utakmica s Goricom i Budućnosti. Problemi našeg Kluba s dobrim rezultatima nisu nestali i točna je informacija kako neki igrači seniorske momčadi nisu primili plaće. Razlog je taj što nisu riješili svoj pravni status, odnosno nisu otvorili obrte. Kako nisu ispostavili fakture, nemamo ih na osnovu čega platiti. Sličnu problematiku smo imali i s Justinom Carterom na kraju prošle sezone.

Ove godine želimo uspostaviti reda u računovodstvu i sve što se odrađuje mora imati zakonsku osnovu. Nadam se da će to biti riješeno u narednim danima, ali na neke stvari jednostavno ne možemo utjecati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...