Ovaj vikend se na Višnjiku održava 13. plivački miting Sveti Krševan

Povodom obilježavanja Dana grada Zadra i blagdana Sv. Krševana, na bazenu Športskog centra Višnjik 26. i 27. studenoga 2022., tradicionalno će se održati 13. međunarodni plivački miting Sveti Krševan u organizaciji Plivačkog kluba Zadar.

Svaki do sad održani plivački miting privlači sve veći broj klubova i najboljih plivača u Republici Hrvatskoj, ali i iz susjednih zemalja. Na ovogodišnjem izdanju očekuje se dolazak 377 sudionika iz 23 najbolja plivačka kluba iz inozemstva i Hrvatske. Plivački miting ujedno je i prvo kadetsko HPS Grand Prix natjecanje u ovoj sezoni. Pravo nastupa imaju plivači i plivačice u kategoriji mlađih kadeta i kadeta.

Prvi dio natjecanja održat će se u subotu, 26. studenoga 2022. s početkom u 14 sati. Natjecanje se nastavlja u nedjelju s početkom u 10 sati i u popodnevnom dijelu s početkom u 15 sati. Veselimo se vašem dolasku i plivačkom vikendu.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...