Cestitka_Uskrs

Palčići obilježavaju svoj dan; Pozdrav suncu bit će osvijetljen ljubičastim svjetlom koja je simbol njihove borbe

Klub roditelja nedonoščadi “Palčići” i ove godine širom Hrvatske obilježava Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju – 17. studenog.

Veliki broj gradova u svijetu i više od 25 gradova širom Hrvatske osvijetlit će svoje najpoznatije znamenitosti ljubičastim svjetlom, svjetlom Palčića, koje je simbol njihovih borbi, truda njihovih roditelja i medicinskog osoblja koje skrbi za njih, te neprocjenjive snage i hrabrosti koja se krije u malenim, krhkim tjelešcima.

Kao i svake godine i ZADARSKI PALČIĆI pridružuju se obilježavanju ovog dana osvjetljavanjem Pozdrava Suncu, u četvrtak, 17.11. u večernjim satima, zahvaljujući pomoći Grada Zadra.

Istovremeno, od 18.30 sati proslavit će svoj dan druženjem Palčića i njihovih obitelji u igraonici Petar Pan koja im je velikodušno izašla u susret!

“Pozivamo roditelje koji imaju prijevremeno rođenu djecu, a žele se upoznati i družiti da nam se jave! Naše aktivnosti možete pronaći na FB stranici Palčići Zadar, a zbivanja u ostalim gradovima možete popratiti na FB stranici Palčići i na stranici PALČIĆ GORE. Prošećite našim gradom u četvrtak, 17. 11. 2022. godine u večernjim satima, zastanite pored Pozdrava Suncu i podignite palac gore za Palčiće jer oni to zaslužuju”, poručuju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...