Počeli radovi na 17 semaforskih raskrižja u Zadru. Radovi će trajati do 15. prosinca, a na snazi je posebna regulacija prometa

U utorak, 22.11.2022. g., započinju građevinski radovi  na zamjeni semaforskih uređaja na raskrižju Obala kneza Branimira/Ul. II. Zasjedanja ZAVNOH-a/Ul. Petra Svačića/Trg kneza Višeslava te raskrižju Obala kralja Tomislava/Ulica Marka Marulića.

Na lokaciji Obala kneza Branimira/Ul. II. Zasjedanja ZAVNOH-a/Ul. Petra Svačića/Trg kneza Višeslava izvršiti će se demontaža kompletne semaforske opreme te postavljanje nove.

Radovi će trajati do 15.12.2022. g., a u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, početak radova će se odgoditi, o čemu ćemo naknadno obavijestiti javnost.

Na lokaciji Obala kralja Tomislava/Ulica Marka Marulića, dana 22. 11. 2022. g., izvršiti će se zamjena semaforskog uređaja te će se semaforizirano raskrižje isti dan ponovo pustiti u funkciju.

Za vrijeme trajanja radova, na snazi će biti privremena regulacija prometa, dostupna je na poveznici.

Molimo sve sudionike u prometu za poštivanje privremeno postavljene signalizacije te zahvaljujemo na razumijevanju.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...