Pokrenuta humanitarna akcija za obitelj iz Preka koja je ostala bez doma zbog istjecanja plina u susjednoj kući

Udruga žena Luzor i Općina Preko pokrenule su humanitarnu akciju u svrhu prikupljanja novca za obnovu kuće obitelji Ante i Verice Nižić iz Preka koja je 12. studenoga stradala u eksploziji koju je izazvalo istjecanje plina u susjednoj kući u Ulici Duga mocira u Preku.

“Njihova kuća trenutačno je u ruševnom stanju, nesigurna i neprikladna za življenje te je obitelj Nižić privremeno smještena kod svog sina.

Pomozimo im da što lakše prebrode ovu tešku situaciju tako da prikupimo novac za obnovu kuće kako bi se što prije vratila u prvobitno stanje, bila useljiva i sigurna za život.

Pozivamo sve ljude koji mogu pomoći donacijama da se uključe u akciju prikupljanja novca namijenjenog za sanaciju i rekonstrukciju obiteljske kuće Ante i Verice Nižić kako bismo im omogućili što brži i lakši povratak u vlastiti dom i nastavak normalnog života.

Za uplatu novčanih sredstava otvoren je poseban račun, a svi koji žele sudjelovati u akciji mogu to učiniti uplatom na broj računa: HR0424070001500018069 kod OTP banke.

Također, ako netko želi pomoći materijalnim donacijama, može se uključiti u ovu humanitarnu akciju i na taj način donirati potreban materijal za obnovu kuće Nižićevih.

Nadamo se da će se akciji priključiti što veći broj ljudi i da će se obitelj Nižić u kratkom vremenu vratiti u svoj dom”, stoji u objavi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...