Primorac torpedirao Zadrane, tenzije nakon utakmice smirivao i službeni spiker! Banović: “Trener nas je svih trebao izvaditi iz igre!”

Primorac iz Biograda sasvim zasluženo je s 1-3 na Stanovima pred 75 gledatelja pobijedio HNK Zadar u posljednjem 15. kolu jesenskog dijela 3.NL-jug (četvrti rang natjecanja), s toga će Zagora Unešić prezimiti na vodećem mjestu ljestvice sa 36 bodova, ispred drugoplasarinog HNK Zadra koji ima četiri boda manje. Pogotke za goste iz Biograda postigli su Nigerijac Musa (38.,57.) i Pavlović (88.) dok je zgoditak za Zadrane postignut nakon autogola Domagoja Torbarine (50.).
Slijedi sada gotovo tromjesečna prvenstvena  stanka, u 16. kolu u nedjelju u 14.30 sati 19.veljače 2023., HNK Zadar gostuje u Opuzenu kod četrnaestoplasiranog  Neretvanca.
Nakon utakmice nepotrebno je zaiskrilo, netko je s tribina nešto dobacio, stvorila se potom gužva na travnjaku prilikom izlaska u svlačionice, puno vike, dobacivanja, stvorio se “buket” igrača, pokušao je stvar smiriti službeni spiker, međutim, netko od gostujućih igrača mu je žestoko odgovorio. Jednom riječju nepotrebno.
Nogometaš Zadra Igor Banović iskreno je kazao:
– Zasluženi poraz, uopće nismo bili prisutni na utakmici. Mogu reći da nas je nakon prvog poluvremena, naš trener slobodno mogao svih 11 izvaditi iz igre, eto kako smo izgledali! Kasnili smo u svakom duelu, nismo dobro primali loptu između linija itd. Kako smo ušli u susret tako smo ga i završili, sve ono dobro što smo napravili uprskali smo u zadnjim kolima. Ima još dosta bodova u igri, nije još ništa gotovo. Gužva po zavrsetku utakmice? Ne želim to komentirati, rekao je Banović.
Roko Nakić nogometaš Primorca bio je zadovoljan igrom svoje momčadi:
– Zasluženo smo dobili, suprostavili smo se agresivno, bili smo smireni kada smo imali loptu i to nam se vratilo, imali smo puno prilika. Na kraju mislim da su bile nepotrebne tenzije, uključio se i službeni spiker, zbog nekih nesuglasica, mislim potpuno nepotrebno, zaključio je Nakić.
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...