Quentin Tarantino otkrio da će njegov idući projekt biti osmodijelna TV serija

Redatelj Quentin Tarantino otkrio je da će njegov sljedeći projekt biti televizijska serija od osam nastavaka, a produkcija bi trebala započeti sljedeće godine.

Tarantino je podijelio novosti o projektu u srijedu u New Yorku dok je promovirao svoju novu knjigu Cinema Speculation, no nije otkrio nikakve detalje o radnji ili o produkciji serije. Tarantino je već ranije radio na televiziji, režirao je dvije epizode serije CSI: Crime Scene Investigation 2005., što mu je donijelo nominaciju za Emmy za najbolju režiju dramske serije, prenosi Index.

Od tada je koketirao s povratkom, a u veljači su se pojavila izvješća da je redatelj bio u pregovorima o vođenju nastavaka FX-ove serije Justified.

Bilo jednom u Hollywoodu je trebala biti kazališna predstava

Na promociji knjige otkrio je i da je film Bilo jednom u Hollywoodu, koji smatra svojim najboljim filmom, prvotno napisao kao kazališnu predstavu, a kasnije ju je pretvorio u film. Film je srušio redateljev vlastiti rekord, zaradivši procijenjenih 40.4 milijuna dolara u prva dva dana prikazivanja.

Impresivna zarada na kinoblagajnama značila je da je film nadmašio prethodno Tarantinovo otvaranje s najvećom zaradom, film Inglorious Basterds, koji je 2009. zaradio 38 milijuna dolara.

Bilo jednom u Hollywoodu na 92. dodjeli Oscara dobio je nominacije za najbolji film, najboljeg redatelja, najboljeg glumca, najbolji originalni scenarij, najbolju kameru, najbolju kostimografiju, najbolju montažu zvuka i najbolje miksanje zvuka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...