Sabor će u srijedu raditi stanku u zasjedanju kako bi gledali utakmicu, Jandroković: “Bolje da je tako, nego da bude prazna sabornica.”

Na današnjoj sjednici predsjednik Sabora Gordan Jandroković iznio je plan rada zastupnika za srijedu, 23. studenog. Naime, u srijedu Hrvatska nogometna reprezentacija igra protiv Maroka na Svjetskom prvenstvu, a s obzirom na vremensku razliku, utakmica je na rasporedu u 11 sati prijepodne, pa je predsjednik Sabora odlučio da će za vrijeme utakmice zastupnici imati stanku, kako bi je mogli pratiti.

– U srijedu ćemo započeti s radom normalno u 9 i 30 i onda ćemo napraviti stanku od 11 do 13 sati jer  je u to vrijeme nogometna utakmica Hrvatska – Maroko, rekao je Jandroković.

Dio zastupnica reagirao je negodovanjem na tu izjavu, ali Jandroković je nastavio: – Vama, ako to smeta, vi sazovite sjednicu kluba. Ako imate problem oko toga, vi onda nemojte gledat nogomet. Vi radite svoje, a ja znam da velika većina zastupnika i zastupnica gleda nogomet, i bolje je da je tako, nego da bude prazna sabornica, poručio je za kraj predsjednik Sabora.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...