Skupština imenovala Antona Dražinu na radno mjesto načelnika Policijske uprave zadarske

Nakon rasprave, Županijska skupština dala je pozitivno mišljenje o imenovanju Antona Dražine na radno mjesto načelnika Policijske uprave zadarske.

Tome se najprije suprotstavio Jure Zubčić iznijevši informaciju kako je svojedobno podnio prijavu zbog prijetnje smrću i uvjerio se u nefunkcionalnost sustava.

Onaj tko nije bio u našoj policiji prijaviti kazneno djelo, ne zna što je to. Ja sam prijavio nepoznatu osobu za prijetnje smrću i mjesecima se ništa nije događalo. Onda sam doznao da policija već četiri mjeseca zna ime počinitelja. Muka mi je i pomisliti kako polaze žrtve nasilja koje prijavljuju kazneno djelo, kazao je Zubčić.

Marko Pupić Bakrač podsjetio je na prometnu nesreću koju je izazvao bivši načelnik krim-policije Policijske Bore Mršić.

Idućeg dana načelnik Dražina u medijima minorizira njegov krimen. U pokušaju da ga zaštiti izjavljuje kako je Mršić odličan policajac i da ga vidi kao svog nasljednika, kazao je Pupić Bakrač i spomenuo bliskog načelnikovog suradnika iz Gračaca koji je udaljen iz službe zbog teške povrede dužnosti – odavanje podataka neovlaštenim osobama i nenamjensko korištenje sredstava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...