Stečaj KK Zadra ili je Gunjevićevo video obraćanje bio samo trik? Odjednom spominje mogućnost dovođenja sponzora!

Prije tjedan dana svjedočili smo dramatičnom videu na službenoj Facebook stranici KK Zadra gdje je direktor David Gunjević otvoreno najavio stečaj kluba.

Isto tako izjavio je kako je poslao hitan dopis vlasniku KK Zadra da se očituje što želi s klubom.

Zanimljivo kako Gunjević, iako je najavljivao brda i doline više ne zna što želi s klubom, sad mu treba milijunska pomoć vlasnika kako bi KK Zadar mogao nastaviti funkcionirati.

Jučer smo imali priliku vidjeti direktora Gunjevića na jednoj lokalnoj televiziji. Više se ne spominje stečaj i “sudnji dan”, jučer smo mogli vidjeti drugo lice direktora, umiljato i mirno. U gostovanju direktora na lokalnoj televiziji čuli smo opet mnogo suprotnosti.

Tako je direktor u jednom trenu izjavio da se radi na dovođenju novih sponzora, a odmah potom da je sponzore nemoguće pronaći, i da on prvi da je gospodarstvenik ne bi dao niti kune u KK Zadar.

U zadnje vrijeme svjedočimo čudnom djelovanju klupskog vodstva u KK Zadar.

Što se krije iza dramatične izjave direktora kako KK Zadar broji zadnje dane? Možda samo trik kako bi se od vlasnika kluba izvukla koja kuna, ali isključivo da bi se pokrili dugovi prema igračima, a nikako za pokrivanje predstečajne nagodbe i ostalih važnijih stvari.

KK Zadar je u kritičnom razdoblju, novca nedostaje nikad ranije. Ostaje nam samo strpljenje, ali i njega je sve manje!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...