Stojko odgovorio Bakoviću: “Ne znam je li upoznat da sam platio klubu odštetu puno više od 10 tisuća eura!”, Baković: “Zgrožen sam izjavom!”

Jučer je svoje mišljenje o tome bi li bivši igrači KK Zadar koji su nastupali za bogate strane klubove trebali financijski pomoći klubu, a koji ih je stvorio kao igrače i ljude dao Đordano Baković, danas smo isto pitanje postavili i Stojku Vrankoviću.

Stojko, Baković je rekao da bi on podržao inicijativu da se pomogne klubu, ukoliko bi to i drugi igrači prihvatili. Vi ste Stojko zaradili ogromne novce igrajući vani?

Kao prvo, ne znam je li Baković upoznat da sam platio klubu dobru odštetu kada sam odlazio iz KK Zadra! Onda je to bio veliki novac, a i sada je.

Koliko ste platili odštetu, je li više od sadašnjih 10 tisuća eura? 

Ma koji ti je Bog?! Puno, puno, puno više od 10 tisuća eura!

Dobro, imate li volje pomoći klubu koji vas je stvorio igračem?

Pomogao bih KK Zadru ako će sve biti transparentno, odnosno, da se zna na što bi se taj novac potrošio! Prvo treba vidjeti zašto je na klupskom računu nula kuna, mogao bih vam dati odgovor da sam u klubu, ali ovako, teško.

Opet smo kontaktirali Đordana Bakovića koji nam je jučer kazao kako bi bivši igrači kluba, koji su igrajući u bogatim stranim klubova zaradili ogromne novce trebali pomoći KK Zadru.

Baković je kratko komentirao Stojkovu izjavu, kako je KK Zadru platio odštetu kada je napuštao klub, a koja iznosi puno više od 10 tisuća eura.

“Zgrožen sam Stojkovom izjavom, to vam je isto kao da sam ja nekom platio kavu, od ne znam recimo 5 kuna, na Kalelargi u Lloyda, i onda se nakon toga bunim zbog tih pet kuna!”, u čudu je odgovorio Đordano.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...