Sutra je neradni dan, donosimo raspored rada trgovina i šoping centara

Na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, 18. studenoga, 2022. pojedine trgovine će raditi po redovnom radnom vremenu, neke po posebnom radnom vremenu, a pojedine će biti zatvorene.

Kaufland

Trgovina Kauflanda u Vukovaru taj će dan biti zatvorena, dok će ostale trgovine raditi prema radnom vremenu za nedjelju.

No, kako se radno vrijeme može razlikovati ovisno o pojedinoj lokaciji, predlažemo da ga provjerite ovdje tako da unesete poslovnicu koja vas zanima.

Lidl

Lidlove trgovine će u petak raditi do 14, 16, 18 ili 20 sati. Kompletan popis trgovina i radno vrijeme pogledajte ovdje.

Konzum

Konzum prodavaonice će na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, 18.11.2022. raditi prema posebnom radnom vremenu.

Radno vrijeme Konzum prodavaonica možete pogledati ovdje. Konzum prodavaonice u sklopu trgovačkih centara radit će u sklopu radnog vremena samog centra.

Spar i Interspar

SPAR supermarketi bit će zatvoreni u šoping-centru Supernova u Zadru, u Zagrebu u ulicama Tuškanac i Vincenta od Kastva te u Martićevoj ulici gdje je SPAR supermarket trenutno zatvoren zbog preuređenja.

Točno radno vrijeme pojedinih trgovina možete pronaći i na službenoj web stranici.

Tommy

Tommy prodavaonice će u petak, 18.11.2022., raditi po prilagođenom radnom vremenu koje možete pronaći ovdje.

Studenac

Prodavaonice Studenca radit će prema redovnom radnom vremenu koje možete provjeriti ovdje.

Eurospin

Eurospin trgovine će raditi do 20, 21, 22 sati, a kompletan popis trgovina i radno vrijeme pogledajte ovdje.

Plodine

Na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, 18.11.2022. godine, supermarketi Plodina radit će prema nedjeljnom radnom vremenu.

Iznimka je supermarket Slavonski Brod City Colosseum koji će raditi od 9 do 15 sati. Kompletan popis supermarketa i njihovo radno vrijeme možete provjeriti ovdje.

Bauhaus

U petak, 18.11.2022., BAUHAUS prodajni centri su zatvoreni.

Pevex

Pojedini Pevex prodajni centri u petak će raditi do 14 sata, a onaj u Zadru neće raditi.

Supernova Zadar

Supernova Zadar će u petak biti zatvorena.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...