TK Donat osvojio čak sedam medalja u Omišu, Lisica: “Radit ćemo više, kako bi bili još bolji!”

Taekwondo klub Donat iz Zadra sudjelovao je proteklog vikenda na turniru Omiš open sa sedam svojih boraca i osvojio čak sedam medalja, te je na kraju zauzeo i prvo mjesto u ukupnom poretku!

Zlato su uzeli Sara Kadić u kategoriji mlađih kadetkinja i Vigo Božajić u kick kategoriji.

Srebro su u istoj kategoriji osvojili Gabrijel Škunca i Anna Mučaji. Gala Božajić i Lana Grzunov osvojile su broncu u sportskoj borbi kadetkinja, kao i najmlađi sudionik Teo Grgić u kategoriji kick.

Predsjednik i trener TK Donat, 47-godišnji Miljenko Lisica, priprema svoje natjecatelje za turnir Kondor open u Zagrebu, već ove subote.

Ponosan sam na naš rad, nije ovo prvi put kako naš klub bilježi ovako izvrsne rezultate. Uspjeh iz Omiša je pravi dokaz kako se u TK Donat radi kvalitetno, ali raditi ćemo i više kako bi bili još i bolji! U klubu imamo blizu 70 članova, od najmlađih pa do najstarijih uzrasta. Najmlađi nam član ima samo 3 godine, najstariji 25 godina. Već sljedeće subote 12. studenog sudjelujemo na Kondor open turniru u Zagrebu. Treninzi se održavaju svakog dana, osim subote i nedjelje, u dvorani blizu zgrade nekadašnje Hitne pomoći koja je u vlasništvu Zadarske županije, kazao je Lisica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...