Turistička poziva sve subjekte u turizmu na procjenu kvalitete, najbolji će dobiti certifikat

Pozivaju se svi dionici u turizmu za uključenje u integralno upravljanje kvalitetom – IQM Destination ZADAR.

Sudjelovanje u projektu je besplatno, jer je financirano sredstvima Turističke zajednice grada Zadra, a benefiti uključenja svakog dionika su marketing analiza o poslovanju objekta, individualni izvještaj kvalitete za svoju uslugu/objekt na osnovi online reputacije i informacija o odnosu vlastite kvalitete s destinacijskom kvalitetom.

Po završetku javnog poziva, organizirat će se edukacije te raspravljati o aktualnim turističkim temama.

Svaki uključeni dionik koji ima kvalitetu iznad 80/100 dobit će certifikat kvalitete, izvrsnost u turizmu od Turističke zajednica grada Zadra na godišnjoj razini.

Pozivamo sve zainteresirane dionike (hotele, kampove, ugostiteljske objekte, privatne iznajmljivače, turističke agencije, OPG-ove, udruge i dr.) da se prijave za sudjelovanje u projektu ispunjavanjem Pristupnice na linku: PRISTUPNICA – IQM Destination ZADAR. Pristupnica je jednostavna i sažeta, obuhvaća nekoliko bitnih informacija, a uključenjem u projekt zajednički pristupamo podizanju kvalitete Vašeg objekta, a time i destinacije Zadar. Javni poziv otvoren je do 1. prosinca 2022. godine, javljaju iz TZ Grada Zadra.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...