Vrsaljkova Kaja otkriva koliko uživa u ulozi majke, a na fotografije nije ostao ravnodušan ni ponosni tata Šime

Kaja Vidmar dugo vremena je u javnosti krila identitet muškarca koji otac njezinog djeteta.

No otkako se ona i Šime Vrsaljko vole javno slovenska dizajnerica i poduzetnica sve češće na društvenim mrežama otkriva kako uživa u majčinstvu i značajnim trenucima.

Otkako se doznalo da su u vezi, slovenska manekenka i dizajnerica Kaja Vidmar sve intenzivnije objavljuje fotografije s kojima pokazuje koliko je zaljubljena u našeg nogometaša Šimu Vrsaljka te koliko uživa u majčinstvu i trenucima koje provodi s malenom Viktorijom.

Dugo vremena su svoju ljubav krili, a mediji su ih pokušavali ‘uloviti na djelu’. Kaja je djevojčicu Viktoriju rodila ovog proljeća, a koji mjesec kasnije sve je sjelo na svoje mjesto – par je javno obznani vezu i potvrdio da je Viktorija plod Kajine i Vrsaljkove ljubavi, a par se počeo pojavljivati zajedno u javnosti.

U skladu s time atraktivna Slovenka sve je češće i slobodnije počela objavljivati dragocjene trenutke s malenom Viktorijom.

Tako njezina posljednja objava na Instagramu sadrži niz crno-bijelih fotografija na kojima pozira sa svojom voljenom djevojčicom.

Malenoj Viktoriji, koja je na glavi nosila vrlo sladak i trendi baby turban leopard uzorka, Kaja je, ne bi li zaštitila identitet, oči prekrila naljepnicom u obliku medvjedića.

Držeći svoju djevojčicu Kaja je nasmiješeno pozirala, a pri tome otkrila vitku i besprijekornu figuru koju je vratila u svega nekoliko mjeseci nakon poroda.

U opisu objave Kaja je napisala: ‘Bumbališ’ te dodala emotikon srca i medvjedića. Vrlo brzo se oglasio i ponosno tata Šime koji je među prvima komentirao te stavio četiri emotikona koji šalju poljubac.

Na to je Kaja njemu odgovorila s nizom crvenih srca, medvjedića i bebe s dudom i tako potvrdila kako u njihovoj vezi vlada prava idila te da uživaju u svakom trenutku roditeljstva, javlja Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...