WhatsApp uvodi velike promjene u grupnoj komunikaciji, Zuckerberg: “Učinit ćemo komunikaciju još boljom.”

Popularna aplikacija WhatsApp više nikad neće biti ista za svoje korisnike. Tvrtka Meta objavila je kako uvode brojne nove funkcije  koje su mnogi priželjkivali.

WhatsApp grupe sada se mogu okupiti na jednom mjestu uz pokretanje nove značajke – zajednica, što načelno znači da će biti moguće spojiti nekoliko grupa pod istu kategoriju. Primjerice, ako imate različite WhatsApp grupe s kolegama i šefovima, možete ih spojiti u zajednicu ‘Posao’ i na taj način imate ih sve na jednom mjestu te si na taj način olakšati preglednost unutar same aplikacije.

Osim što ćete moći bez problema prebacivati se iz jedne grupe u drugu, najavljeno je povećanje ovlasti administratora zajednice koji će imati ovlast da šalju poruke apsolutno svima koji se nalaze u grupama zajednice.   Čelnik Mete Mark Zuckerberg obećao je kako će ove nove promjene učiniti grupe još i boljima, prenosi Večernji list.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...