Za Vatrogasnu zajednicu Zadarske županije osigurano 930 tisuća kuna

Na jučerašnjoj Skupštini Zadarske županije izglasan je Plan zaštite od požara Zadarske županije kojim se u proračunu Zadarske županije osiguravaju financijska sredstva za provedbu organizacijskih i tehničkih mjera zaštite od požara na ovom području.

Prema vlastitom Planu zaštite od požara te propisanim zakonskim obvezama koje proizlaze iz Zakona o zaštiti od požara i Zakona o vatrogastvu za 2022., planirana sredstva za Vatrogasnu zajednicu Zadarske županije iznose 930.000,00 kuna.

U izvanrednim događajima koji po nalogu županijskog vatrogasnog zapovjednika zahtijevaju angažiranje dodatnih vatrogasnih snaga izvan područja Zadarske županije financiranje se obavlja iz županijskih proračunskih sredstava iz kojih je za ovu namjenu planiran iznos od 600.000,00 kuna.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...