Za vikend dvije krađe alata i goriva na području Zadarske županije. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna

S četvrtak na petak, 24./25. studenog u Dragama, nepoznati počinitelj je provalio u radni stroj 24-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio gorivo i alat. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju, 26./27. studenog u Petrčanima, nepoznati počinitelj je provalio u objekt u izgradnji, odakle je otuđio razni električni alat u vlasništvu trgovačkog društva. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...