Zadar doživio prvi poraz i prepustio vrh Zagori. Čurjurić: “Organizacijski smo bili loši, nismo se prilagodili uvjetima!”

HNK Zadar doživio je prvi poraz u 3.NL-jug (četvrti rang natjecanja), nakon sedam pobjeda u nizu momci sa Stanova izgubili su na gostovanju kod Vodica rezultatom 2-1, pred 50 gledatelja na igralištu Račice.

Po teškim uvjetima za igru zbog kiše i vjetra bolje su se snašle Vodice.

Poveo je domaćin preko Domagoja Prpića (41.) nakon brze kontre, Zadar je poravnao iz jedanaesterca koji je realizirao Ivan Čurjurić (66.), nakon što je prethodno srušen Kristijan Jurić, pobjedu Vodicama donosi Josip Sušić, inače Zadranin (83.). Nakon duge lopte i greške zadarske obrane, Sušić je izbio sam ispred vratara Stojanova i iz blizine postavio konačan rezultat.

Na ljestvici sada vodi Zagora Unešić sa 30 bodova, ispred HNK Zadra koji ima bod manje.

Sljedeće subote 12. studenog s početkom u 13.30 sati, u velikom derbiju 13. kola, Zadrani  na svojim Stanovima dočekuju Zagoru iz Unešića.

Ivan Čurjurić (33), vezni igrač HNK Zadar realno je ocijenio susret.

– Nismo bili pravi, iako smo imali neke šanse, ovo nam je upozorenje da se protiv nikoga ne može igrati lagano. Uvjeti za igru su bili teški, ali to nam nije nikakvo opravdanje. Puno smo zakazali u organizaciji igre, umjetna trava i brza podloga, nismo se tome prilagodili. Jednostavno previše smo griješili. Puhala je jaka bura, to nam je stvaralo probleme. Nema plakanja, idemo sada kući dobiti Zagoru i opet izbiti na prvo mjesto ljestvice, kazao je Čurjurić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...