Zadar gostuje u Vodicama, vratar Stojanov: “Kod njih je umjetna trava, može biti klizavo, ali nema tajni idemo pobijediti!”

HNK Zadar koji je i dalje neporažen u 3.NL-jug, uz sedam pobjeda u nizu, gostuje sutra u subotu 5. studenog od 14 sati, kod osmoplasiranih Vodica u utakmici 12. kola.

Utakmicu će suditi Josip Zec iz Splita.

Zadrani su vodeći u četvrtom rangu hrvatskog nogometa sa 29 bodova, Zagora Unešić ima 27, Uskok Klis 22 boda, i tako dalje.

21-godišnji vratar Zadra, Mate Stojanov pred gostovanje u Vodicama pun je optimizma, ali se pomalo i plaši klizavog terena i vjetra.

Nema tu nikakvih tajni, idemo po nova tri boda, s ciljem da na kraju prvenstva budemo prvi i uđemo u viši rang. Primio sam sedam golova u jedanaest utakmica, mogao sam i manje primiti, ali što je, tu je. Vodice su neugodna momčad s nekolicinom stvarno dobrih igrača, tu prije svega mislim na Alispahića i Prpića, uz to imaju i kvalitetnog trenera, radi se o tipično domaćinskoj momčadi, neće nam biti lako. Na  njihovom terenu je umjetna trava, očekuje se i kiša, tako da može biti klizavo, moguće da bude i vjetra, ali nećemo se obazirati na to, kako nama, tako i njima. Nas će se ipak najviše pitati, moramo imati pravi pristup, i onda neće biti problema. Jerbić i Iveljić, kao i ostali igrači u obrani mi puno pomažu, pored tako iskusnih stopera s prvoligaškim iskustvom, imam i više samopouzdanja, zaključio je Stojanov.

U subotu s početkom u 14 sati još igraju:

Uskok Klis – Hrvatski vitez Posedarje
Primorac Biograd – Neretva Metković
Zagora Unešić – GOŠK Kaštela
GOŠK Dubrovnik – Neretvanac Opuzen
Kamen Ivanbegovina – Zmaj Makarska

U nedjelju od 14 sati se sastaju:

Sloga Mravince – Junak Sinj
Urania Baška Voda – Split

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...