Zadrani u Beogradu, Jusup: “Objektivno, šanse za pobjedom protiv Crvene zvezde su nam male”

Nakon pobjede koju su u petak upisali u gostima kod zagrebačkog Dinama, šeste u prvenstvu, košarkaši Zadra već danas nastavljaju svoj put u regionalnom natjecanju.

Dvoboj 6. kola AdmiralBet ABA lige Zadrani će odigrati u Beogradu protiv Crvene zvezde.

Igrači Danijela Jusupa u ovom su natjecanju na omjeru od tri pobjede i dva poraza, dok domaćin i dalje neporažen ali s dvije utakmice manje.

Prošlogodišnji osvajač ABA lige definitivno je favorit u ovom dvoboju ali nema sumnje kako će Zadar predvođen Lukom Božićem, jednim od najboljih igrača lige u ovom trenutku, pokušati pružiti dostojan otpor.

Meni osobno su to najteže utakmice. Netko kaže da su najlakše ali meni nisu. Protivnik je toliko kvalitetan na svom terenu da nekih objektivnih šansi za pobjedom i nema. Riječ je o euroligaškoj ekipi koju krasi njihova defanziva. To im je najveća snaga. Nama će to biti peta utakmica u kratkom vremenu ali spremit ćemo se za nju najbolje što možemo, kazao je Jusup.

Dvoboj Crvene zvezde i Zadra igra se u Dvorani Aleksandra Nikolića u Beogradu u ponedjeljak 07. studenoga s početkom u 18 sati uz izravan prijenos na Arenasport televiziji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...