Završena teniska liga u organizaciji TK Borik; Dujmenović: “Lijepo smo se družili, zadovoljni smo organizacijom”

Na terenima Falkensteiner hotela na Puntamici nakon osam mjeseci trajanja, završena je četvrta po redu Teniska liga bivših natjecatelja Zadarske županije, s ukupno 21 sudionikom u organizaciji TK Borik.

U pojedinačnoj konkurenciji slavio je 22- godišnji Sandro Guščić član TK Borik, koji je u finalnom meču s 6-2, 6-4 bio bolji od predsjednika istog kluba 34-godišnjeg Tonija Dujmenovića.

Toni Dujmenović, ponosan je i zadovoljan organizacijom samog turnira, s nestrpljenjem očekuje ožujak sljedeće godine i novo okupljanje bivših igrača.

Zadovoljni smo organizacijom turnira, nema nas baš puno bivših igrača koji su nastupali na natjecanjima, možda 25. Na turniru je sudjelovao ukupno 21 tenisač u pojedinačnim mečevima, i još 20 u parovima. Pravo sudjelovanja su imali svi bivši tenisači koji su se prestali aktivno baviti ovim sportom kroz natjecanja. Uglavnom, lijepo smo se družili i jedva čekamo početak nove sezone Teniske lige u ožujku sljedeće godine. Turnir smo digli na jednu višu razinu, stvarno je ovo jedna lijepa priča. U finalu sam poražen od Sandra Guščića, koji je za nagradu dobio tri dana noćenja u jednom od Falkensteinerovih hotela, kazao je Dujmenović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...