15. prosinca u 8 sati otvara se Hey Park u Žmirićima, novo omiljeno shopping odredište Zadrana

Pod sloganom Parkiraj lako, kupuj samo tako!  Hey Park Zadar, novo shopping odredište i prvi maloprodajni park u Zadru i okolici, ponosno otvara svoja vrata za kupce u četvrtak 15. prosinca u 8 sati. Povodom otvorenja svim kupcima koji ostvare kupnju veću od 100 kuna, u jednoj ili više trgovina zbrojeno, HEY PARK ZADAR poklanja po jednu gratis porciju fritula, u razdoblju od četvrtka 15. do nedjelje 18. prosinca.

U novom Hey Parku Zadar kupci na jednom mjestu mogu pronaći sve najvažnije za sebe i obitelj, bilo da je riječ o namirnicama, kozmetici ili farmaceutskim proizvodima, opremi za sport i rekreaciju, ili pak hrani i opremi za kućne ljubimce.

Svi oni koji cijene svoje vrijeme i novac, a kupovinu žele obaviti brzo i efikasno u Hey Parku Zadar doći će na svoje. Ovdje se kupuje bez gužve i gnjavaže budući da svaka trgovina ima zaseban ulaz izravno s parkinga te više nije potrebno obići cijeli trgovački centar da bi se obavila jedna kupnja.

Svoje trgovine u Hey Parku Zadar u četvrtak 15.12. otvaraju brojni poznati brandovi. Zahvaljujući trgovinama Eurospin, Müller, Tedi, Pepco, Sport Vision, Farmacia i ZOO City ovo shopping odredište bit će popularno i veoma atraktivno među domaćim i stranim kupcima.

Maloprodajni park bit će otvoren svakim danom, od ponedjeljaka do nedjelje, a radno vrijeme svih trgovina bit će od 8 do 21 sat, s iznimkom Eurospina koji preko tjedna i subotom radi od 7 do 22 sata.

Pozivamo građane da nam se pridruže na otvorenju HEY PARKA ZADAR, u četvrtak 15. prosinca u 8 sati na adresi Žmirići, Ulica Matije Gupca 59. i postanu dio najboljeg šopinga koji provjereno štedi vrijeme i novac.

Vaš Hey Park Zadar.

Jer kod nas parkiraš lako i kupuješ samo tako!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...