Berto Piasevoli nakon cirkusa s proračunom: “Ako treba neka budu i novi izbori!”

Nakon što je gradonačelnik Zadra Branko Dukić obustavio proračun za 2023. godinu, KK Zadar se našao u nezavidnom položaju, naime, Klub je trebao dobiti 5 milijuna kuna, i dok god proračun ne bude proglašen zakonitim KK Zadar neće dobiti ništa. Tko je kriv pitamo se? Uzajamno su odgovorni svi zadarski političari, a ispaštaju građani Zadra, e politiko, politiko…

Dakle, KK Zadar neće dobiti niti lipe, bar za sad, komentar nam je dao 60-godišnji Umberto Piasevoli, trener u Školi košarke Zadar i komentator košarkaških utakmica na Radio Zadru.

– Nije dobro što je proračun za 2023. godinu obustavljen, ne samo zbog KK Zadra nego i radi puno bitnijih stvari u našem gradu. Jednostavno sve ovo nema puno logike, ako treba neka budu i novi izbori,  jer se ovo mora riješiti, ne može ovakvo natezanje biti još sljedeće tri godine! Očito tu nešto ne štima i ovako će biti svaki put. Ponavljam, puno važnije stvari od KK Zadar dolaze u pitanje s ovim obustavljenim proračunom. Zahvaljujući velikoj bazi koju ima, KK Zadar će uvijek postojati, e sad, koji će rang natjecanja Klub igrati to je na Gradu Zadru. Kazat ću i to kako dvorana Krešimir Ćosić zaslužuje da gledamo europsku košarku. Trebamo težiti tome da igramo minimalno Eurokup, a to ćemo igrati, znate kad, razočarano je kazao Berto.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...