Blagdanski šoping; Evo kako su trgovački lanci prilagodili radno vrijeme za Badnjak, Božić i Stipanje

Pred nama je božićni produljeni vikend, Badnjak pada u subotu 24. prosinca, u nedjelju je Božić, a u ponedjeljak blagdan Svetog Stjepana.

Nadolazećim božićnim blagdanima radno vrijeme su prilagodile i trgovine i šoping centri.

Evo kako će na Badnjak, Božić i Svetog Stjepana raditi sve veće trgovine i trgovački lanci.

Interspar

U subotu će INTERSPAR hipermarketi raditi skraćeno do 17 sati. Skraćeno do 16 sati radit će INTERSPAR hipermarketi u Arena Centru u Zagrebu i u Mall of Split.
SPAR supermarketi također će raditi skraćeno do 16 ili 17 sati. Na Božić će SPAR i INTERSPAR trgovine biti zatvorene. U ponedjeljak će radno vrijeme poslovnica također biti prilagođeno i gotovo sve će trgovine raditi do 14 sati. Iznimka je INTERSPAR hipermarketa u Zadru, koji će raditi do 18 sati.

Kako će raditi trgovina u vašoj blizini provjerite ovdje.

Konzum

Trgovine Konzuma ovih božićnih blagdana radit će prema posebnom radnom vremenu. U subotu će raditi po skraćenom radnom vremenu, a u nedjelju i ponedjeljak bit će zatvorene.
Više detalja možete pronaći ovdje.

Plodine

Plodine su prilagodile svoje radno vrijeme nadolazećim blagdanima. U nedelju poslovnice Plodina bit će zatvorene. Više informacija možete pronaći ovdje.

Lidl

Trgovine Lidla u subotu rade skraćeno, do 14 sati. U nedjelju i ponedjeljak njihove trgovine ne rade. Kako radi trgovina blizu vas, možete pogledati ovdje.

Kaufland

Trgovine Kauflanda u subotu rade od 7 do 16 sati. U nedjelju i ponedjeljak trgovine neće raditi. Radno vrijeme trgovina može se provjeriti ovdje.

Studenac

Studenac u subotu i ponedjeljak radi po prilagođenom radnom vremenu. U nedjelju su trgovine Studenca zatvorene. Detalje možete provjeriti ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...