Cino Pećanac, član NO KK Zadar:”Dajmo upravi vremena, novac će doći kad tad!”

Jedan od članova Nadzornog odbora KK Zadar je i 66-godišnji Siniša Cino Pećanac, veliki ljubitelj košarke i dugogodišnji djelatnik KK Voštarnica i KK Adriatic, koji trenutno radi kao taksist. Cino je i pretplatnik, uvijek je na svom starom mjestu iza koša dvorane Krešimir Ćosić, i jučer je bio na utakmici u kojoj je Zadar poražen od Cibone.

Znalac si košarke, reci nam zbog čega je Zadar poražen od Cibone, dojma smo kako su se igrači Danijela Jusupa malo i prepali?

– Jusup je dobro pripremio utakmicu, ali igrači se nisu držali dogovora! Naše igrače uhvatila je nervoza, i ono što je trebalo ući, nije ušlo, naročito šutevi za tri poena. Igra Zadra ispod koša, prema mom mišljenju, trebala je biti malo jača, ali tu su se dobro snašli centri Cibone koji su zadržali prevagu u skoku.

Trener Cibone Josip Sesar dobro je pročitao igru Zadra?

– Mislim da je Sesar “prokužio” našu igru, u smislu da je zatvorio Zadrov šut s vanjskih pozicija. Znamo da Zadar zabija puno poena upravo na takav način, zbog toga je Cibona išla agresivno na naše šutere.

Kakvo je bilo suđenje jučer?

– Nije bilo u rangu utakmice, suci nisu bili dorasli jednoj takvoj utakmici. Jednostavno se nisu dobro snalazili, griješili su na obje strane!

KK Zadar je u nezavidnoj financijskoj situaciji, hoće li konačno krenuti na bolje?

– Samo treba vremena, poručujem svim navijačima Zadra neka budu strpljivi. Dajmo upravi kluba vremena, i bit će dobro! Novac će doći, kad tad!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...