Član NO KK Zadar, Travica:”Nitko ne želi biti član NO, građani su najveći sponzori kluba!”

Nadzorni odbor KK Zadar trenutno je ostao na samo pet članova, prema statutu potrebno je sedam članova, isto tako NO nema svog predsjednika. Članove Nadzornog odbora bira običnom većinom Glavna skupština Društva na razdoblje od 4 godine, a iste osobe mogu biti ponovno birane. Izbor članova NO na Glavnoj skupštini vrši se glasovanjem za svakog člana pojedinačno. Dalje, na konstituirajućoj sjednici Nadzornog odbora bira se predsjednik NO i njegov zamjenik. Kontaktirali smo 54-godišnjeg člana NO KK Zadar, Arsena Travicu koji smatra kako su građani najveći sponzori KK Zadar.

Trenutno ste na svega pet članova u NO?

– Nadzorni odbor je funkcionirao i prije s pet članova, pa će funkcionirati i sada! Nitko ne želi biti član NO KK Zadar, pa je to problem, primjećujem da ljudi iz njega samo izlaze! Kako će se sve to razrješiti, stvarno ne znam.

Proračun za 2023. godinu je trenutno obustavljen, KK Zadar je očekivao 5 milijuna kuna?

– Klub ima nekakvo redovno poslovanje, evo i Luka Božić je produljio ugovor, očekujem da će budućnost KK Zadra biti povoljna, imali smo sada akciju prikupljanja sredstava, i prikupljen je određeni novac. Ako je trenutno obustavljen proračun za 2023. godinu, to ne znači da uskoro neće doći do dogovora, osobno se nadam dogovoru, jer Grad Zadar je vlasnik Kluba.

Možda bi netko i želio ući u NO KK zadar?

– Uvijek je otvoreno mjesto, ne vjerujem ako bi netko želio ući u NO, da bi itko imao nešto protiv. E sad, ako netko ima neku osnovu, bilo financijsku ili stručnu, postoji procedura po kojem bi se trebalo ući u NO. Isto tako smatram kako jedno mjesto u NO mora biti i za predstavnika veterana Kluba.

Je li se što radi po pitanju novih sponzora?

– Koliko znam radi se, evo građani su najveći sponzori, jer imaju dobru volju pomoći Klubu. Samo neka i dalje dolaze na utakmice i to će biti to, jer igrači s trenerom Danijelom Jusupom su nadmašili sva očekivanja,

Kad ćete svratiti u Zadar?

– Čekam zgodnu priliku da dođem. Pošto radim u banci, sad imamo posla zbog konverzije u eure, čim se sva ta gužva raščisti doći ću do Zadra.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...