Dado Burčul ponosno poručio:”KK Zadar zaslužuje više nego nekakav HNK Zadar, koji je kupovao Mercedes!”

Sjednica Gradskog vijeća Grada Zadra najvjerojatnije će se održati u utorak 20. prosinca, gdje bi se trebalo odlučivati o proračunu za 2023. godinu.

Nezavisni vijećnik, 60-godišnji Damir Dado Burčul, inzistirat će da HNK Zadar vrati pozajmicu od 3 milijuna kuna, te da se taj iznos proslijedi KK Zadar.

Znamo koliko Dado voli KK Zadar, dugi niz godina je u sportu radeći kao fizioterapeut, uvijek je bio uz KK Zadar kad god je trebalo.

Burčul smatra kako KK Zadar zaslužuje više nego HNK Zadar, koji je osnovan tek nedavno.

Što tiče pozajmice koju su dali HNK Zadru 22. prosinca 2020. godine, tražit ću da se ta pozajmica vrati i da se novac transferira prema KK Zadar! Naime, KK Zadar je zakinut u rebalansu proračuna, gdje je trebao dobiti 3 milijuna kuna, uostalom, kao i do sada. Ovo ću predati kao amandman, uopće me ne zanima hoće li proći, ja se ne želim sramotiti, neka se oni sramote! Ipak je KK Zadar star gotovo devedeset godina, svi ti sudionici u KK Zadru koji su se odricali i stjecali slavu ovog grada zajedno s Klubom, zaslužuju više nego nekakav nogometni klub koji je tek nastao, i koji je s tom pozajmicom kupovao Mercedes, ponosno je kazao Burčul.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...