Dejan Lovren nakon pobjede izvrijeđao novinara: “Smrade jedan, ovo nisi snimio?!”

Dejan Lovren je u miks-zoni nakon pobjede Hrvatske nad Marokom (2:1) na utakmici za broncu na Svjetskom prvenstvu izazvao skandal nezabilježen na SP-u. Nakon što je opširno govorio za strane medije te se srdačno pozdravio s ruskim novinarom, odbio je dati izjavu za hrvatske novinare koji su ga molili za komentar, prenosi Index.

Samo je prošao pokraj njih, ali se ubrzo vratio, i to jako ljut. Razbjesnilo ga je što je čuo da se nakon njegovog nijemog prolaska pored hrvatskih novinara netko nasmijao. Odmah je detektirao tko je to bio, Frane Vulas, novinar Slobodne Dalmacije, te ga je izvrijeđao. Novinar srpskog portala Telegraf bio je na mjestu Lovrenovog divljanja te snimio što je ovaj bljuvao.

Lovren: “Ne, vi niste ponosni! Jer ste jedni od rijetkih koji ste od početka pljuvali i niste vjerovali!”

Vulas: “Čovječe, nije istina..!

Lovren: “Pa, sad se podsmjehuješ! Smrade jedan, ti i ova gospođa” (Daniela Rogulj s portala Total Croatia News, op.a.)

Vulas: “Ma, smijem se tvojoj reakciji…”

Lovren: “To nisi snimio, ha?”

Vulas: “Ma, krivo si shvatio skroz.”

Lovren: “Nisi to snimio, ha?”

Drugi novinar Lovrenu: “Kako možeš to govoriti?”

Lovren: “Zato što ljudi nisu sretni.”

Vulas: “Sad je sramota ovo što ti govoriš.

Vulas je kasnije u Slobodnoj objasnio situaciju: – U mixed zoni stadiona Khalifa International izvrijeđao je nižepotpisanog novinara, ali i jednu kolegicu, zbog toga što smo se u euforiji i dobrom raspoloženju nasmijali kada nije stao dati izjavu. Barem ja, kolegica iz nekog posve drugog, nevezanog razloga. Ono što Lovren nije znao, niti vidio, a što ga nimalo ne amnestira je da je prije njega ‘odbio’ dati izjavu i Andrej Kramarić, ali uz objašnjenje koje je sve nasmijalo. Rekao je Kramarić da stiže Luka Modrić koji će nam ‘sve reći’. Onda je naletio Lovren koji je davao izjave stranim medijima, pa je i onda i on prošao kraj hrvatskih i srpskih novinara bez davanja izjava, uz odmahivanje rukom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...