Đir po gradu neodlučnima predstavlja ponude za najluđu noć u godini!

Bliži se najluđa noć u godini. Pripreme su, vjerujemo, u tijeku, bar što se tiče odjeće i ostalog „aksesoara“, ali treba odabrati i mjesto gdje ćete ispratiti ovu i dočekati 2023. godinu. Što se tiče ponude u našem gradu, ona je vrlo raznolika!

Vrlo atraktivan doček najavljuje Falkensteiner Punta Skala Resort.

– Povedite svoju bolju polovicu i uživajte u savršenom romantičnom boravku ili okupite prijatelje i obitelj dok s uzbuđenjem planirate budućnost. New York neiscrpna je inspiracija za putovanje u bilo koje doba godine, a mi vam donosimo dašak te magije grada koji nikad ne spava. – najavljuju.

Dakle, prva večer Strike the night donosi lepršavost njujorških klubova uz DJ-a i atraktivne igre u Strike Baru. Staru godinu možete ispratiti aktivno ili opuštajuće, ovisno čemu stremite, uz zanimljive programe i personalizirane tretmane.

– Pridružite nam se navečer na zajedničkom koktel domjenku koji prethodi fantastičnoj večeri i vrhunskom show programu NEW YORK, NEW YORK koji će vas provesti kroz najzanimljivije dijelove New Yorka u najuzbudljivijoj noći u godini. Nakon spuštanja kugle uplesat ćemo u 2023. uz najveće plesne hitove svih vremena! Little Rascals Party za najmlađe posebna je priča puna zabave, igara, glazbe, balona, ukrasa i hrpe iznenađenja koja je pripremio naš sjajni animacijski tim. Roditeljima ulaz nije dozvoljen. – napominju organizatori.

Novu godinu možete dočekati i u novootvorenom hotelu A’mare!

– DJ Mate Kokić i DJ Josip Milković zaduženi su za atmosferu, a vas očekuje piće dobrodošlice, hladna plata za stolom i švedski stol. Kada otkuca ponoć – nazdravljamo s čašom šampanjca za sretnu i uspješnu 2023. Rezervirajte svoje mjesto pozivom na: +38523214222. – pozivaju iz hotela.

Ako ne znate gdje biste za doček, nudi vam se i opcija hotela Bastion, odnosno njihovog restorana Kaštel.

– Pridružite nam se na svečanoj večeri u Restoranu Kaštel i ispratite 2022. godinu uz izvrstan menu. Cijena menu-a je 600 kn / 79,63 € po osobi, a rezervirati možete na 023/494-950 ili [email protected]. – najavili su.

Nakon dvije godine pauze, najbolji doček Nove godine najavljuju i u poznatom Saturnusu.

– Legendarni Saturnus još jednom otvara svoja vrata i to u velikom stilu – novogodišnji program naziva Space Jungle vodi vas na putovanje kroz prašumu uz spektakularnu scenografiju, video i svjetlosne efekte, vrhunsku glazbu i puno pozitivne energije! Domaćin večeri bit će Ivica Štorić, a različite glazbene ukuse zadovoljit će: Kongo band, Duje Stanišić & Breskvice, DJ Naš Mario, DJ Risboo uz iznenađenje večeri, Jungle Surprise. Za vaš novogodišnji outfit preporučujemo jarke, kričave boje. – navodi se u najavi.

Bogata toplo-hladna gastro ponuda bit će dostupna do jutarnje kave. Ulaznice za stajaća mjesta po cijeni od 200,00 kuna u prodaji su u caffe baru Branimir na adresi Obala kneza Branimira 10 u Zadru. Cijena sjedećeg mjesta iznosi 300 kn.

I ove godine Caffe Bar ABA organizira najspektakularniji doček u gradu, najavili su.

– Očekuje vas najbolji program zabave te večer koje ćete se zasigurno dugo sjećati. Spremili smo vam razna iznenađenja kroz cijelu noć. Prvo da naglasimo da vas čeka glazba uživo kao i DJ Black koji će za vas puštati sve vaše želje. Uz rezervaciju stola obavezna je boca žestokog pića ili dvije boce vina te vrijedi za 4 osobe… – najavljuju iz Abe.

Doček Nove godina organizira i popularna Guma. Zabava kreće već od 21 sat uz dva DJ-a – Rkoma i Antu Dujića. Također, bit će organiziran i buffet stol, a cijena ulaznice po osobi iznosi 200 kuna.

Ekipa u Kultu i Dišpetu u Varoši priprema jutarnji doček Nove godine.

– Plan i program je sljedeći: okupljamo se u 10:00 h na terasi Kulta i Dišpeta, na bini vas očekuje koncert Dina Petrića i Jure Brkljače, a uz sve to prati ih i DJ Antonio. Vjerojatno se pitate kako ćemo odraditi odbrojavanje, e pa ovako ono što je inače u 00:00 mi prebacujemo u 12:00! Raširenih ruku vas očekujemo 31.12 od 10:00 h, a svoje stolove možete rezervirati na svima već poznati broj 091/3333-140! – najavili su.

Novu godinu možete dočekati i u Opera clubu. Cijena ulaznice je 100 kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...