Dražen Žura, stari mačak novinarstva: “Ljudima nije bilo teško doći na Forum, unatoč hladnoći!”

Zadrani su prije dva dana na Forumu priredili veličanstveni doček Dominiku Livakoviću i Martinu Erliću, brončanima s netom završenog Svjetskog prvenstva u Katru. Luka Modrić se ispričao, nije mogao doći zbog klupskih obveza, ali se javio video porukom iz aviona.

Na dočeku zadarskih Vatrenih, Livakovića i Erlića, bio je i dugogodišnji sportski novinar Slobodne Dalmacije iz zadarskog dopisništva, 62-godišnji Dražen Žura. Žura je stari mačak sportskog novinarstva, uvijek spreman pomoći kolegama, pristao je na kratak razgovor prilikom velikog slavlja.

Dražene, jesi li fasciniran brojem ljudi, preko deset tisuća sigurno?

– Ovaj događaj je s obzirom da je zimsko doba, u neku ruku čak i veličanstveniji nego doček iz 2018. godine! Ljudima nije bilo teško doći na Forum, unatoč zaista hladnom vremenu kako bi pozdravili naše reprezentativce. Koliko vidim, Dominik Livaković je jako zauzet davanjem autograma, a upravo on može poslužiti svim Zadranima kao primjer, kao i svim mladima koji se bave sportom, da nastave njegovim putem, kako bi i oni jednog dana bili dio jednog ovako velikog događaja.  

Nije bilo Luke Modrića?

– Zasigurno je to bilo unaprijed dogovoreno, Luki se ne može ništa zamjeriti! Prema informacijama, on će se okupljenom mnoštvu obratiti iz aviona. Evo, prisutan je i njegov otac Stipe, tako da je ovo jedna prava zadarska večer.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...