Ekspresno rasprodan čarter-let s navijačima za Katar, evo cijene

Navijači hrvatske nogometne reprezentacije iz BiH, Hrvatske, ali i još nekih zemalja ekspresno su kupili 170 aranžmana za odlazak na polufinale Svjetskog prvenstva s Argentinom, koji je organizirala turistička agencija iz BiH, što potvrđuje veliko zanimanje za ovaj susret u obje zemlje.

Agencija Sol Azur iz Sarajeva organizirala je odlazak navijača u Katar s G Tourom iz Međugorja, a nakon objave brzo su popunjena sva mjesta u zrakoplovu na čarter-letu, koji će umjesto iz Mostara, kako je to prvotno planirano, sutra ipak poletjeti iz Splita u 7 sati.

Potvrdio je to za Hinu direktor G Toura Davor Ljubić, koji je naveo da uz navijače iz BiH i Hrvatske, nekolicina njih dolazi iz inozemstva, čak i SAD-a i Kanade. Cijena tog aranžmana je 1780 eura. U to je uključena i ulaznica po cijeni od 390 eura za susret polufinala između nogometnih momčadi Hrvatske i Argentine, koji se igra sutra u 20 sati po našem vremenu.

Zrakoplovni prijevoznik je bugarska kompanija Electra Airways. Golemo zanimanje vlada za ovaj nogometni spektakl, a u brojnim gradovima u BiH planira se organizirano praćenje susreta polufinala Svjetskog prvenstva u Katru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...