Fanovi ‘Sam u kući’ šokirani: Tek nakon 32 godine otkrili su ovaj detalj u popularnom filmu

Policajac koji je razgovarao s Kevinovim ocem Peterom doznao je da je obitelj na praznicima za blagdane i sa smješkom napušta kadar. U filmu se više ne pojavljuje.

Ma nemoguće, ne mogu vjerovati da i dalje ima nepoznatih stvari o tom filmu, pisali su gledatelji na društvenim mrežama. Prošle su 32 godine otkako je izašao prvi nastavak filma ‘Sam u kući’. Fanovi su tek sada shvatili tko je policajac na početku filma. Larry Balzak, kojeg glumi Larry Hankin, upozorio je Kevinova oca Petera da u božićno vrijeme ‘ima puno provalnika’ pa je htio provjeriti da je obitelj poduzela adekvatne mjere sigurnosti, pišu 24 sata.

Otac Peter tada je policajcu otkrio sve – da obitelj ima automatske ‘tajmere’ za svjetla i brave na vratima. Policajac je doznao da je obitelj na praznicima za blagdane i sa smješkom napušta kadar. U filmu se više ne pojavljuje. Ipak, pojavljuje se policajac kojeg glumi Joe Pesci. Ispada da je policajac koji je razgovarao s Peterom također jedan od ‘mokrih bandita’ i zapravo je tražio informacije koje bi pomogle dvojcu provaliti u kuću.

Fanovi su u šoku, a to su i pokazali na društvenim mrežama.

– Koliko ste godina imali kada ste doznali da je policajac u filmu ‘Sam u kući’ također pljačkaš? Jer ja sam doznao prije dvije minute otprilike – pisao je jedan, a drugi dodao:

– Taj policajac je pljačkaš na kraju filma… Trebalo mi je više od 10 godina da shvatim da je policajac tajni pljačkaš.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...