Cestitka_Uskrs

Jure Brkljača nakon dugo vremena nastupa u svom Zadru

Na Adventu u Zadru večeras nastupa zadarski pjevač Jure Brkljača, dijete Kampo Kaštela, kojemu je posvetio jednu pjesmu. Iako je nakon uspješnog nastupa u TV showu Voice i bio gost na brojnim hrvatskim pozornicama, rijetko je nastupao u Zadru, pa je večeras prilika da se sve to ispravi jednim pravim koncertom.

– Veseli me što nakon dugo vremena nastupam u svom gradu, zapravo da prvi put doma nastupam na jednoj ovako velikoj pozornici. Bit će to prvi put da u Zadru izvodim „Kampo Kaštelo“, pjesmu koju najbolje mogu razumjeti oni koji žive u ovom gradu. Vjerujem da ćemo, ako nas vrijeme posluži, imati lijepo druženje, najavljuje Brkljača.

Zadarski pjevač u ovoj je godini aktivno promovirao svoj album-prvijenac „Ostani tajna moga života“, s kojega je izbacio singlove „Da sutra odem od tebe“, „Postoji san“, „Prozor“… Naravno, s obzirom da glasi za jednog od najboljih interpretatora Oliverovih pjesama, uz autorske pjesme bit će tu i nekoliko legendarnih brojeva ovog velikana hrvatske glazbe, ali i brojnih zadarskih izvođača.

– S obzirom da se radi o koncertu na otvorenom i publici koja je željna dobre glazbe, izvest ćemo nešto više brzih pjesama, najavljuje Brkljača.

Početak koncerta zakazan je za 21 sat.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...