Krenula donatorska akcija “Pokloni mu srce” za pomoć KK Zadru, iznosi donacija od 50 do 500 kuna!

KK Zadar igra odlično u ABA ligi, kao i u HT Premijer ligi, međutim, trenutno se nalazi u teškoj financijskoj situaciji! Stoga su zadarski navijači pokrenuli donatorsku akciju pod nazivom “Pokloni mu srce”.

Naime, od navijača se se traži da pomognu Klubu na način da uz kupljenu standardnu ulaznicu za utakmice s MZT Skopje koja se igra 16. prosinca, i s Cibonom koja je na rasporedu 23. prosinca, obje u dvorani Krešimir Ćosić, odaberu simboličan iznos donacije putem Entrio sustava.

Cilj donatorske akcije je pružiti podršku košarkašima Zadra, osigurati im sigurnost i mir u financijskom smislu, poboljšati tekuće poslovanje Kluba, ali i ostvariti najbolje uvjete za rad u nastavku nevjerojatne sezone. Prilikom kupovine ulaznica putem Entrio sustava potrebno je ostaviti ime i prezime kako bi bili dio poklona zahvalnosti.

Akcija traje do sredine idućeg tjedna, odnosno, uoči utakmice s Cibonom. Iznosi donacija su: 50 kn, 100 kn, 200 kn, i 500 kn, svaki donator dobit će prigodan poklon kao znak zahvalnosti.

Ljudi pomognite Klubu koji je naš grad toliko puta učinio ponosnim!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...